proto zwolle

Creatieve Coöperatie / event / Creatieve Coöperatie

Maple Festival

Wil je zelf ervaren wat de Creatieve Coöperatie te bieden heeft? Kom dan naar ons Maple Festival! Neem een kijkje in de ateliers en kantoren, volg interessante workshops, bezoek de Maple Market en ontmoet ondernemers, studenten en andere creatieve geesten. Geniet van de zon in je gezicht onder het genot van een hapje, drankje en swingende beats.

WORKSHOPS
Onze ondernemers nemen je graag mee in hun passie! Zowel binnen in de diverse ateliers, werkplaatsen en kantoorruimtes als buiten. Ervaar hoe het is om goud te smeden, hout te graveren, iets van keramiek te maken of zet een VR-bril op en duik in de virtuele wereld!

OPEN ATELIERS
Loop binnen bij een van de vele werkruimtes of ateliers van onze ondernemers en neem een kijkje achter de schermen! Maak een praatje en kom erachter wat hun drive is en hoe zij werken.

MAPLE MARKET
Wil je iets mee naar huis nemen als aandenken of support jij deze creatieve ondernemers? De markt is de uitgelezen plek om jouw tastbare herinnering te scoren.

MUZIEK
De gehele dag staat Backattack Soundsystem met hun swingende beats op het terrein. Gegarandeerd voetjes van de vloer! Een paar meter verder op klinken de live sounds van singer-songwriters en spoken word-artiesten.

Wanneer

29/06 - 14:00 uur tot 22:00 uur

Waar

Creatieve Coöperatie